Hodnocení českých restaurací podle GAULT&MILLAU

Hodnocení českých restauracích podle GAULT&MILLAU

Nejnovější průvodce Gault&Millau přinesl skvělé zprávy pro českou gastronomii. Praha sice zůstává kulinářským centrem, ale letošní ocenění potvrzují, že špičkovou gastronomii najdeme i mimo hlavní město.

Gault&Millau hodnotí restaurace podle kvality jídla, servisu a atmosféry a těm nejlepším uděluje tři kuchařské čepice – prestižní známku výjimečné kvality. Letos toto ocenění získaly pražské podniky La Degustation Bohême Bourgeoise, Dejvická 34 by Tomáš Černý, La Finestra in Cucina, Levitate, Mlýnec, Port au Feu, Štangl, U Matěje, Stůl a Terasa u Zlaté Studně.

Nejvýraznějším úspěchem se však může pochlubit restaurace Papilio ve Vysokém Újezdu, pouhých 30 minut jízdy od Prahy, která získala čtyři kuchařské čepice. To dokazuje, že světová gastronomie už dávno není doménou jen hlavního města a gurmáni mají další důvody objevovat nové kulinářské destinace.

Chcete tyto výjimečné restaurace zažít na vlastní kůži? Rádi pro vás vše zařídíme – kontaktujte nás na sales@maxin-prague.cz a vychutnejte si nezapomenutelný gastronomický zážitek na míru!